Forhandler Login
 • Kurven er tom

Ledige jobs

Strategisk Key Account Manager som brænder for bæredygtige byggematerialer

Kan du sikre, at Holse og Wibroe altid er med ved bordet i alle byggeprojektets faser? Kan du tage ansvar og inspirere salgsstyrken?

 • Københavnsområdet
 • Ansøgere vil løbende blive indkaldt til samtale

Holse & Wibroe har lagt en ambitiøs målsætning om en endnu stærkere position og en markant vækst i omsætning på især større projekter i salget af bæredygtige byggematerialer såsom bambusgulve, bordplader og andre produkter i bambus.

Hvis du ikke kender os, så er vi en dansk funderet virksomhed med en sund økonomi, der for tiden oplever, at markedet har mere og mere fokus på bæredygtighed og derfor efterspørger vores produkter. Hos os bliver din opgave at bidrage til, at vi får glæde af den stigende grønne efterspørgsel i markedet.

 

Professionelt og rådgivende salg

Som Strategisk Key Account Manager skal du gå forrest – men i tæt samspil med dine kollegaer – videreudvikle det professionelle samarbejde med eksisterende kunder og opbygge nye kunderelationer. Der er primært tale om et business to business rådgivnings- og løsningsorienteret salg. Det er et salg, der er målrettet arkitekter, boligforeninger, trælaster og kommuner. Men fra tid til anden vil du også opleve, at du har dialog med private bygherrer.

Foruden at håndtere salget, så vil en del af dit arbejde også bestå i at besvare kundehenvendelser, tage telefoner ligesom du også tager dig af ordrehåndtering og opfølgning – præcis som dine kollegaer. Vi sætter en ære i at passe godt på vores kunder og hinanden hos Holse & Wibroe, så vi løfter i flok.

 

Er du strategisk og kender byggebranchen?

Der er mange veje til Rom, og du kan godt have en helt anden baggrund end vi går og forestiller os. Men i vores verden, så har du formodentlig…

 • Tung erfaring fra byggebranchen. Har du også et netværk blandt arkitekter er det en fordel.
 • Stærk personlighed som er vant til at gå forrest, eller har ambitionen om at tage teten.
 • Gode engelske sprogkundskaber i skrift og tale
 • Kommerciel baggrund gerne krydret med teknisk indsigt.
 • En proaktiv natur og forstår at identificere og igangsætte indsatsområder i dit salg i tide. Da der ofte er tale om langsigtet projektsalg er timing afgørende for om du får succes.
 • Selvstændighed, vedholdenhed og struktur i dit arbejde.
 • Men vigtigst af alt: Sætter en ære i at overholde dine aftaler.

 

Vi tilbyder dig!

 • For den rigtige kandidat, er der mulighed for at få et større ansvar, samt at sætte sit præg på virksomhedens fremtidige udvikling og succes.
 • En enestående mulighed for at udbygge dit netværk og møde en masse spændende virksomheder – vores kunder.
 • En flok gode kollegaer, en rar arbejdsplads beliggende i Greve og mulighed for at arbejde med noget vi er helt pjattede med – bambus! Den hurtigst voksende plante i verden, der ikke kun er en fantastisk kilde til bæredygtig produktion, men også hjælper med at absorbere CO2 og holde verden grøn. Og bare rolig – vi bruger ikke den samme bambus, som pandaerne lever af.
 • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og firmabil.

 

Om Holse & Wibroe

Holse & Wibroe er på 15. år Danmarks førende leverandør af bambusprodukter til byggesektoren. Vi lever af at sælge smukke, slidstærke og bæredygtige bambusgulve, bordplader og andre byggematerialer i bambus til domiciler, boligforeninger og andre byggerier, hvor der er fokus på kvalitet og bæredygtighed.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Ole Holse på telefon: +45 20 84 00 79. Ansøg ved at sende dit cv og din ansøgning. Du kan med fordel, i din ansøgning, give os konkrete eksempler på, hvordan du tidligere har skabt gode salgsresultater. Tiltrædelse er snarest muligt.
 

SØG VIA LINKET HER.

Hvorfor vælge bambus?

Bambus er den hurtigstvoksende

plante i verden og dermed en

fantastisk kilde til bæredygtig produktion.

Flere og flere vælger bambus

Med vores massive bambusplader kan du skabe bæredygtige kvalitetskøkkener og meget andet..

Få prøver på vores produkter

Bambus skal ses og føles.

Start med at bestille en GRATIS

prøve på de produkter, du overvejer.