Forhandler Login
  • Kurven er tom

Danmarks Tekniske Universitet

Perfekte rammer til fremtidens ingeniører

Holse & Wibroe fortsætter med at sætte sit præg på DTU i Lyngby. Denne gang har vi leveret 700 m² Bambus Højkantsparket til det nye institut Fotonik.

 

DTU’s nye institut Fotonik er gået ”all in” på vores bambusgulve. Det er lagt i ankomstområderne, i de tilstødende fordelingsgange, i området ved de åbne arbejdspladser, på siddetrapper i det store åbne auditorium og ikke mindst som belægning på trapper og svalegange. Derudover er der brugt bambusplader i samme farve og struktur til de studerendes siddearrangementer.

 

Skulle være bæredygtigt

Bambusløsningen danner, sammen med listelofter og listevægge med indbygget lys, en forbilledlig harmonisk helhed. Valget af bambus skyldes blandt andet DTU’s ambitiøse krav til energimæssig, social og økonomisk bæredygtighed - herunder ønsket om at få en bygning, som kræver minimal vedligeholdelse.

Perfekte faciliteter

Tilbage står et inspirerende og indbydende miljø, der er gennemtænkt og velgennemført fra start til slut.  Den hårde bambusoverflade tåler uden problemer det store slid, som instituttet bliver udsat for i mange årtier frem. Så nu kan personale og studerende udfolde sig frit, mens de udtænker fremtidens bæredygtige ingeniørløsninger.

 

Projektet er tegnet af Rørbæk og Møller og udført af P. Rasmussen + Sønner.

 

Læs mere om projektet på Rørbæk og Møller hjemmeside.

Hvorfor vælge bambus?

Bambus er den hurtigstvoksende

plante i verden og dermed en

fantastisk kilde til bæredygtig produktion.

Flere og flere vælger bambus

Med vores massive bambusplader kan du skabe bæredygtige kvalitetskøkkener og meget andet..

Få prøver på vores produkter

Bambus skal ses og føles.

Start med at bestille en GRATIS

prøve på de produkter, du overvejer.