Forhandler Login
  • Kurven er tom

K.B. Hallen

Moderne rammer i Københavns historiske hal

 

Holse & Wibroe har været med til at sætte sit præg på den genopførte K.B. Hal. Vi har nemlig leveret omkring 1.500 m2 bambusfinér til renovering af det ikoniske sted.

 

Da den 9.500 kvm. store K.B. Hal på tragisk vis brændte ned i 2011, krævede det, at den skulle bygges op på ny. Det blev til en mangeårig renovering, og i december 2018 stod den nye K.B. Hal færdig.

 

Mørk bambusfinér fra Holse & Wibroe

Da hallen skulle renoveres, faldt valget på Bambus Ekstrem finér til interiøret. Først og fremmest faldt valget på dette materiale, da det giver den helt rette intime og varme stemning. Derudover er bambus utrolig holdbart og slidstærkt.

I K.B. Hallen bliver der holdt mange og store events, og masser af mennesker kommer derfor til at gå igennem hallens mange rum. Det er derfor ideelt med Holse & Wibroes både smukke og uopslidelige bambusfinér, der stadig kommer til at stå smukt år efter år.

 

Funktionalitet og æstetik

Den mørke bambusfinér fra Holse & Wibroe giver et roligt og behageligt udtryk, der i høj grad kan minde om en cigarlounge fra fortiden. Den dunkle belysning, som den mørke bambusfinér giver, medvirker til at K.B. Hallen fremstår intim og hjemlig.

Det arkitektoniske design med de mange skrå udfræsninger, der udover at give et helt unikt look, har ligeledes en supplerende akustisk funktion. Dette er med til at give de besøgende en god oplevelse, når de besøger kultur- og sportshallen.

 

Projektet er tegnet af Christensen & Co. Arkitekter og udført af Moelven.

Du kan læse mere om projektet på Moelvens hjemmeside

Hvorfor vælge bambus?

Bambus er den hurtigstvoksende

plante i verden og dermed en

fantastisk kilde til bæredygtig produktion.

Flere og flere vælger bambus

Med vores massive bambusplader kan du skabe bæredygtige kvalitetskøkkener og meget andet..

Få prøver på vores produkter

Bambus skal ses og føles.

Start med at bestille en GRATIS

prøve på de produkter, du overvejer.