Hovedmenu Produkter Gå til siden
Forhandler Login
  • Kurven er tom

Om os - Holse & Wibroe

Vilde med bambus

Holse & Wibroe er Danmarks førende leverandør af bambusprodukter. Siden 2004 har vi beskæftiget os med bambus som byggemateriale – til gulve, terrasseplanker, møbelplader og lister.

Holse & Wibroe er totalleverandør til bl.a. byggebranchen og møbelindustrien og har flere samarbejdspartnere, der lige som os går ind for bæredygtige materialer. Vi sælger ikke kun bambus for at gøre verden til et bedre sted. Vi sælger det også, fordi bambus har nogle unikke egenskaber, der gør det til et uovertruffent byggemateriale. 

Vi hjælper dig helt i mål

Vores succes er skabt på tårnhøj produktkvalitet, stor ekspertise og engageret kundeservice. Vi undskylder på forhånd, hvis vi bliver for grundige, når du spørger os om noget. Men bambus holder for livet, så det er vigtigt at vise dig alle mulighederne, så du vælger rigtigt fra start.

Savner du noget - så giv os et praj

Hver eneste dag arbejder vi for at bringe bambusdrømmene ud til kunderne gennem vores dygtige samarbejdspartnere. Vi udvikler løbende nye produkter i tæt samarbejde med vores fabrikker i Kina og kan også designe produkter ud fra specifikke ønsker. Har du ideer til produkter eller nye måder at bruge bambus på, er du altid velkommen til at kontakte os.

Leverandør af bambusprodukter - bambusgulve
Hvorfor vælge bambus?

Bambus er den hurtigstvoksende

plante i verden og dermed en

fantastisk kilde til bæredygtig produktion.

Flere og flere vælger bambus

Med vores massive bambusplader kan du skabe bæredygtige kvalitetskøkkener og meget andet..

Få prøver på vores produkter

Bambus skal ses og føles.

Start med at bestille en GRATIS

prøve på de produkter, du overvejer.