Forhandler Login
  • Kurven er tom

Lyngby Storcenter

Klassisk og uopslidelig løsning

Holse & Wibroe har i tæt samarbejde med Spacelab, Niras, Teknologisk Institut og Hoffmann leveret hele 700 m² Bambus Ekstrem til de nyåbnede Torvehaller på Store Torv i Lyngby Storcenter.

Valget af Bambus Ekstrem til Nordsjællands største indkøbscenter blev bl.a. valgt ud fra plankernes ekstreme slidstyrke, som er ca. 250 procent hårdere end traditionelle trægulve. Plankerne kan derfor klare stort set alt slags fodtøj uden at tage skade. Og det er naturligvis en stor fordel i områder, hvor mange mennesker færdes i adskillige timer hver eneste dag - herunder også højhælede stilletter, som ellers typisk kan være en udfordring for et trægulv.

 

En helstøbt løsning 

Plankerne er olierede, hvilket giver en flot ”dyb” overflade, hvor plankernes struktur for alvor kommer til sin ret. Samtidigt sikrer plankernes tætte struktur, at de - på trods af den store slidbelastning - er særdeles lette at vedligeholde. Udover gulve er Lyngby Storcenter blevet beriget med smukke siddearrangementer i samme type planker.

 

Skaber den rette atmosfære

Arkitekten har formået at skabe en elegant og gennemført løsning, som binder hele torvet og dets madmekka sammen. Man får lyst til at træde ind på ”skibsdækket” og lade sig opsluge af de mange kulinariske specialiteter.

 

Projektet er tegnet af Spacelab og udført af Hoffmann.

Hvorfor vælge bambus?

Bambus er den hurtigstvoksende

plante i verden og dermed en

fantastisk kilde til bæredygtig produktion.

Flere og flere vælger bambus

Med vores massive bambusplader kan du skabe bæredygtige kvalitetskøkkener og meget andet..

Få prøver på vores produkter

Bambus skal ses og føles.

Start med at bestille en GRATIS

prøve på de produkter, du overvejer.